"Kas kuninglik perekond on rassistlik perekond?" hüüdis üks ajakirjanik Williamile. Pikalt vaikinud prints keeras end kaamerate poole ja ütles pettunud ilmega: "Me ei ole rassistlik perekond!"

William avalikustas ka seda, et ta pole oma noorema vennaga pärast intervjuud veel ühendust võtnud. "Aga ma teen seda," kinnitas ta. Temaga koos kooli külastanud Catherine ei jaganud ühtegi kommentaari.

Meghani ja Harry intervjuu jooksul tulid William ja Kate mitmel korral jutuks. Näiteks paljastas hertsoginna, et vahetult enne tema pulmapäeva ajas Kate teda pruutneitsite kleidiproovis nutma. Hiljem olid hertsoginnad ära leppinud ning Kate lillekimbuga vabandanud.

Williami mainele oli kõige laastavam hoopis see, mis tema vend ja vennanaine rääkimata jätsid. Nimelt on rahvusvahelises meedias endiselt kuumaks teemaks see usutluse osa, kus Meghan kirjeldas, kuidas üks Harry lähisugulastest oli tema esimese raseduse ajal tundnud suurt muret selle üle, kui tumeda nahavärviga nende sündimata laps on. Kuna paar keeldus rassistlikku sugulast paljastamast, siis on endiselt õhus kahtlus, et see võis olla William.