Ei ole veel nädalatki möödas Andrei Zevakini stuudios toimunud peost, millel olid paljude jaoks tõsised tagajärjed. Suurte jälgijaskonnaga Andrei Zevakin sattus kriitikalaviini alla, kuid siiamaani ei ole ta teinud oma käitumise osas avalikku pöördumist. Küll aga on peol viibimise pärast vabandanud Ada, Seidi ja Sildaru.

Sellel nädalal pidid Ada ja Seidi juhtima TV3s "Duubel: Õhtune vahetus" saadet, aga said sealt peol osalemise tõttu kinga. "TV3 teeb igaõhtust otsesaadet, täites kõiki rangeid ohutusnõudeid ega soovi seetõttu riskida saatejuhtidega, kelle käitumine on olnud hukkamõistu väärt," selgitas TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv.

Kõige veidram selle juures on asjaolu, et Zevakin ja tema lavapartner Pluuto ei saanud Eesti Laulu finaalis üles astuda, kuna olid koroonapositiivse lähikontaktsed ja pidid olema eneseisolatsioonis. Pidu sai aga ikka pidada.

Terviseamet ütles, et kuigi koroonapeo puhul polnud tegu avaliku üritusega, oleks tulnud täita ohutusnõudeid.

Nüüd on aga Instagramis peopilte jaganud ka "Rannamaja" teise hooaja osaline Hanna Pärtel. Koos temaga on nii nime kui näoga näha ka bändi Põhja-Tallinn liiget Jaanus Saksi, Silver Orissaar ehk AG-d ja nende sõpru.

Kui Zevakini peo puhul tuvastati ühel pinnal mitukümmend pidutsejat, siis Hanna story'des on seltskond tunduvalt väiksem, vähemalt jääb selline mulje. Hanna on lisanud ühe pildi juurde ka teemaviite #vaktsineeritud. Pigem on raske uskuda, et terved ja noored inimesed on praegu vaktsineeritud COVID-19 vastu, sest järjekord on eesliinitöötajate ja politsei juures.

Kroonika pöördus kommentaari saamiseks ka Jaanus Saksi, Hanna Pärteli ja peol viibinud räppar AG poole.

Jaanus Saks vastas: "Pole ise story'sid näinud, aga eeldan, et need võisid olla pärit peagi ilmuva muusikavideo võtete ajast. Mingit eraldi pidu pole konkreetselt pidanud. Tänud muret tundmast. Kõik on hästi."

Nii AG kui Hanna kinnitasid Kroonikale Saksi sõnu.

Foto: Instagram


Foto: Instagram

Pidu või mitte, aga pärast seda, kui ajakirjanik võttis Hannaga ühendust, eemaldas ta kõnealused videoklipid ilma kommentaari andmata. Hannaga samal ajal postitas Jaanus Saks enda story'sse pildi, kus ta poseerib koos AG-ga ning AG jagas seda ka enda kasutaja alt.

Foto: Instagram