"See oli väga lame. Mina võin seda nalja teha. Terve mu nägu on nagu isa koopia. Thanks, dad. See on minu nali, mida mina teen. Aga teised, sellest kinni hakata? See ei ole okei. Ja psoriaas? See on haigus, millega ma võitlen iga päev. Ja sa ütled, et see on jube haljakas? Vau!" ütles Seidi oma Instagrami storys.

TV3 ja näitlejad vabandavad väga Seidi Voogre ees, keda puudutas tema isaga seotud lõik. Kahjuks polnud saatetiimile teada, et Seidi isa on lahkunud; selle teadmise taustal poleks nad originaaltekstil põhinevat delikaatset osa sketšis kasutanud.

"Sketš põhines "Rannamaja" tüdrukute antud intervjuul TV3le. Enamik sellest on sõna-sõnaliselt maha kirjutatud nende endi antud intervjuust. Sealhulgas ka need lõigud, mis on põhjustanud verbaalseid rünnakuid sketši esitajate pihta," selgitab TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv. "Sketš on sündinud minu teadmisel ja ma ei näe selles muud kui tõupuhast huumorit. Telesaadetes tuntuks saanud inimesed peaksid mõistma, et kuulsusega käib kaasas nii avalik tähelepanu ja palju meeldivat kui ka võimalus, et keegi sind kusagil parodeerib või kritiseerib. Ja pidage ikka meeles, et näitlejate tegelaskuju pole sama, mis näitleja ise. Naer on terviseks ja peace!