Juba veel enne, kui saade läbi sai, hakkasid sotsiaalmeedias levima videod ja klipid sellest, kuidas Marta Laan Seidit mängides vihjab, et tema psoriaas oleks justkui isalt päritud.

Suur negatiivne tagasiside pani veel samal õhtul TV3 loovjuhti Urmas E. Liivi vabandama, öeldes, et sketši sisu oli võetud Seidi ja Ada enda intervjuust.

Seidi selgitas, et vaid tema võib seda nalja teha. "See oli väga lame. Mina võin seda nalja teha. Terve mu nägu on nagu isa koopia. Thanks, dad. See on minu nali, mida mina teen. Aga teised, sellest kinni hakata? See ei ole okei. Ja psoriaas? See on haigus, millega ma võitlen iga päev. Ja sa ütled, et see on jube naljakas? Vau!"

Sotsiaalmeedias läks meeletuks kiskumiseks. "Duubel" küsis enda Instagramis, mida inimesed nende viimasest saates arvavad, ja sellele järgnes meeletu negatiivsuse laine. Oma koosa said ka sketšis kaasa löönud Marta Laan, Liisa Pulk ning Nele-Liis Vaiksoo.

Täna päeval otsustas TV3 eest avalikult vabandada ka tegevjuht Signe Suur, öeldes, et nali ületas hea maitse piiri.

Teemaga läksid paljud kaasa ning Seidile avaldati toetust. Üks nendest oli ADA MARIE NELKE, kes sarkastiliselt ütles, et TV3 eeskujul on okei surnud isa ja haiguse üle nalja teha.

Foto: Instagram

UUDO SEPP, kes pidi uuel nädalal koos Triin Lellepiga "Õhtust vahetust" juhtima, teatas täna hommikul, et loobub sellest.

"Minu jaoks oli see vastik. Kui telekanali reitingut teiste eestlaste rõveda mahategemisega kasvatatakse, siis edu teile. Mina olen kasvanud keskkonnas, kus naisi austatakse, hinnatakse ja hoitakse. Labasusel ja huumoril on suur vahe. Seega mina sellele vihkamist täis rongile ei astu," teatas Saaremaalt pärit laulja.

Kopli krahvinna ehk INGRID MÄND ehk räppar Andrus Elbingi elukaaslane leiab, et seda sketši oli piinlik vaadata.

Foto: Instagram

Raadiohääl, blogija ja sisulooja BRIGITTE SUSANNE HUNT arvab samuti, et Seidi mõnitamisega mindi liiale, aga paneb kriitikutele südamele, et sketši tegemisel ei olnud süüdi selles osalenud näitlejad.

Foto: Instagram