Avaldame Nele-Liis Vaiksoo Facebookis tehtud pöördumise täies mahus:

Kallid sõbrad,

kirjutada on palju, kuid katsun teha lühidalt!
Kui ma täpselt nädal tagasi pühapäeval magama heitsin, ei osanud ma uneski näha, milliseks kujuneb järgnev nädal.

Kõigepealt, esmaspäeval, naistepäeva hommikul sain šoki, kui ärkasin Mihkli ja Roni sõnade peale: “Head naistepäeva!”, sest olin sellise tähtpäeva absoluutselt unustanud! Elukaaslase utsitamisel ajasin riided selga, sest tal olla mulle üllatus. No pean tunnistama, et lemmikrestorani ja massaaźisalongi külastamine oli tõesti üllatus missugune, kuid tõelise “pommi” viskas mulle TV3 loovjuht Eero Liiv, kes helistas ja eksprompt õhtust “Duubli” saadet juhtima kutsus.

Võtsin selle vastu, kuna kaassaatejuhiks oli Marta Laan, kellega olen ka varasemalt projekte teinud ning teadsin, et tema on mõnusalt hulljulge ja täiega “minu inimene”, kellega otse-eetri rõõmud ja valud üheskoos üle elada!

Ja nii see "ratas" veerema läks. Pean tunnistama, et kui esimene saade oli päris rabe, siis teisel ja kolmandal päeval suutsin juba vähe vabamalt võtta ning paremaks läks ka minu ja Marta koostöö mitte üksteisele sisse rääkida!´

Kindlasti tahate teada, mida ma arvan meie viimasest saatest - meid süüdistatakse kiusamises, kuid see, mis hetkel toimub Marta aadressil on minu meelest kordades hullem. Marta parodeeris näitlejana inimest, omamata mingit isiklikku vaadet antud neiule. Tunnistan, et isat puudutanud lõik oleks võinud välja jääda, kuid kinnitan teile, et tegemist oli eksimusega, mitte pahatahtliku ja sihiliku rünnakuga. Kas škets õnnetus või mitte, jääb juba iga inimese enda otsustada! Samas mõtlen, et kui paroodiasaates “Su nägu kõlab tuttavalt” järele tehtud artistid oleks oma pahameelt nõnda solvunult väljendanud, nagu seda on tehtud nüüd, siis ilmselt oleks esimene hooaeg jäänud ka viimaseks. Või kuidas suhtuda siis huumorisaadetesse “Edekabel”, “Tujurikkuja”, “Ärapanija”… Mida ma öelda tahan, et ka solvumiseks on erinevaid viise. Kas selline avalik pisaratemäng ja üleskutse näitleja teatrist vallandada on ikka päris õige?! #solvuväärikalt

Ma olen oma elus elanud üle väga ja tõesti väga keerulisi aegu, kuid mitte iialgi pole mul tulnud ideed teha sellest avalikku komejanti. Kui ma olen olnud “katki”, siis olen ma seda jaganud oma perega või mõne üksiku sõbraga, kes aja möödudes mind jälle üles tõstavad ja ellu värvid tagasi toovad!
Mis puudutab kiusamist, siis pean seda väga tõsiseks teemaks, mida on vaja koolides ja ühiskonnas üldse järjepidevalt käsitleda! Loetelu kordadest, mil olen näinud avalikult pealt inimese mõnitamist, kisuks pikaks, kuid annab tunnistust, et kius ei eksisteeri mitte ainult noorte seas, vaid selline suhtlusviis “oma mina” upitamiseks eksisteerib ka täiskasvanute hulgas.

Ütlen aga üht - ei minul ega Martal pole mitte mingisugust isiklikku vimma saadet juhtima pidanud neidude suhtes! Marta Laan on üks tolerantsemaid inimesi, keda ma tean, ning suhtub inimestesse suure headusega, hoolimata soost, vanusest, orientatsioonist, nahavärvist või millest iganes! Kui vaadata meie saateid järele, siis näete, et Marta ei viska huumorit mitte ainult teiste üle, vaid paneb korralikult “puid alla” ka iseendale. Mina leian, et selline eneseiroonia on igati äge ja võiks meie seas rohkem esindatud olla.

Lõpetuseks tahan öelda seda, et viimase saate ümber käiv trall ei tee siiski olematuks tervet meie nädalat, mis oli täis nalja ja põnevaid hetki, ägedaid saatekülalisi ning suures koguses eneseületust!
Tahan tänada meie imelist "Duubli" meeskonda, kes oli meiega terve selle nädala - juhendasid, aitasid ja mõtlesid kaasa! Tänan väga Marta Laant, kes on lihtsalt võrratu imenaine! Sinuga luurele - iga kell!
Lõpetuseks tahan öelda suur tänu vaatajatele, kes meile kaasa elasid, ning soovin edu homsetele "Duubli" saatejuhtidele!

Ja pean ka ise meeles - oleme lahked üksteise vastu!
Nele-Liis