38-aastane Safronov märkis, et kuigi diagnoos on kohutav ja vähk on kaugele arenenud, ei ole ta endiselt alla andnud. Ta rõhutas, et teeb kõik endast oleneva haigusest üle saamiseks. "Mul on hea olla. Püüan inimesi õnnelikuks teha, ma ei hakka olema leinas," lisas ta.

Venemaal on staaridel tavaks kasutada tasulist erameditsiini, ent Safronov on otsustanud saada keemiaravi tavahaiglas. "Arst ütles, et on suur tõenäosus, et vähk ei taandu. Ma käin ravil tasuta, riigikliinikus. Mis vahet on, kus mulle samu ravimeid manustatakse? Ma ei arva, et on õige maksta miljoneid," ütles ta.

"Selgeltnägijate tuleproovis" skeptiku rolli täitnud Safronov on üllatunud, et mitte ükski nõid, kellega ta töötas, ei hoiatanud teda terviseriskide eest. Kuna probleem avastati alles pärast sümptomite ilmnemist, kaotas Sergei väärtuslikku aega.

Pereisal on tehtud juba testament, kuid seda mitte vähidiagnoosi tõttu. "Ma tegin selle ammu enne seda olukorda. Siis, kui me hakkasime tuuritama. Minu abikaasa Maša vanemad palusid," selgitas ta.