"Hetkel on siis aiamaja tüdrukutel mingi häda majas," viskas Kivisaar nalja, kuigi ta tunnistas, et on antud skandaalist kuulnud vaid natukene. Nii Kivisaare kui ka tema kaassaatejuhtide Kristjan Hirmo ja Maris Järva jaoks tuli üllatusena, et "Duublist" on üldse selline sketšisaade saanud.

"Minu teada ei ole see "Duubel" otseselt mingi huumori- või sketšisaade, aga kui sul on näitlejad võetud saatejuhtideks, siis nad teevad mingi sketši," pakkus Kivisaar põhjuseks, miks selline uus formaat Marta Laane ja Nele-Liis Vaiksoo juhitud saatesse üldse toodi.

"Asi on hulluks läinud. Inimesed nõuavad Marta Laane tagasiastumist, tühistamist," selgitas Hirmo ning loomulikult tekkis kaassaatejuhtidel küsimus, kustkohast peaks näitleja tagasi astuma. "No Draamateatrist, kus ta töötab," pakkus Hirmo.

Tundub, et Kivisaarel tuli meelde kohe enda skandaal ja petitsioon, millega nõuti ka tema töölt lahkumist. "Ahhaa! Millised inimesed?" imestas ta. "Tavaliselt on neid inimesi kolm, aga terve maailm kajab."

Pärast seda, kui Hirmo tegi lühiülevaate sellest, mis saates tegelikult juhtus ja kuidas "Rannamaja" näitsikud asjale reageerisid, siis imestas Kivisaar, et Seidi tuleb määrama seda, mille üle võib nalja teha ja mille üle mitte.

"Üleüldse ei ole ilus teiste üle nalja teha, isegi kui sa oled aiamajast," tuli Hirmo tüdrukute kaitseks välja. Kuigi Kivisaar pakkus, et tegemist on pseudoskandaaliga, oli Hirmo arvates tegemist ikkagi kiusamisega.

Siiski meeldis kõikidele saatejuhtidele Marta reaktsioon Instagramis, kus ta küsis jälgijatelt, kus riigis ta end põlema võiks panna, ja tegi nalja, et varsti on poelettidel noolemäng tema näoga. "Hästi, Marta," kiitis Kivisaar ning lisas, et hakkab näitlejatari sotsiaalmeedias kohe jälgima. "Keep going ja ära lase end suukorvistada!" lisas Hirmo.