"Vahel võib nali ka valus olla ja üle piiri minna. Pole vaja kogu aeg solvuda. Kui ma solvuks iga kord, siis ma oleks ennast tuhat korda surnuks solvunud," kirjutab Karin Instagramis.

"Avalikkusega kaasneb palju omapärast ja seal pole emmed, kes peale puhuvad, kui on ai-ai, pigem vastupidi. Soovin kõigile head huumorit ja vähem solvumist uuel nädalal. Hoiame meie armsaid näitlejaid ja ka noori, kellel süda sees ja sinna valu kiire tulema. Marta Laan ja Nele-Liis Vaiksoo, minu üle võib nalja teha... teen vastu," kirjutab Karin.

TV3 teatas reedel, et Marta Laane ja Nele-Liis Vaiksoo juhitavas viimases "Duubel: Õhtune vahetus" saates on külalisteks ka nädala alguses saate juhtimisest kinga saanud Seidi Voogre ja Ada Marie Nelke.

Aga nii Seidil kui Adal polnud õrna aimugi, millest TV3 räägib, sest nemad ei olnud saates osalemiseks kutset saanud. Ada teadis, et miskit on mäda, ja kirjutas TV3 kontaktisikule: "Palun eemaldage oma Instagramist "Duubli" postitusest minu ja Seidi pilt. Kui keegi tuleb meid jäljendama, siis me ei luba kasutada enda nägusid," kirjutas Ada.

Ta lisas ka, et TV3 poolt on väga alatu pakkuda saatejuhtimise tööd Uudole, kes samuti oli peol, mille pärast Ada ja Seidi kinga said. "Jätsite korraliku negatiivse mulje nii minule kui Seidile," lisas Ada.

TV3 ei pidanud aga Ada sõnumit millekski, vaid sealt öeldi, et avaliku elu tegelase eluga kaasneb nii mõndagi.

Mis siis sai? "Duubli" saates võttis Seidi rolli sisse parukaga Marta Laan ning Adat etendas Liisa Pulk.

Ada ja Seidi mõlemad vaatasid seda saadet ning nende jaoks oli alatu, et seal heideti nalja Seidi kadunud isa ja neiu nahahaiguse üle. "Kui su nahahaigus ja surnud isa teevad teistele nalja... Aitäh TV3 "Duubel" ja Marta Laan," kirjutas Seidi sarkastiliselt Instagrami.

Lühikeses videos oli kajastatud, kuidas Marta Laan räägib beibeliku häälega, mängides Seidi Voogret, ja vihjab, et tema psoriaas oleks justkui isalt päritud.

Seidi lisas pisarsilmil: "See oli väga lame. Mina võin seda nalja teha. Terve mu nägu on nagu isa koopia. Thanks, dad (aitäh, isa - toim.). See on minu nali, mida mina teen. Aga teised, sellest kinni hakata? See ei ole okei. Ja psoriaas? See on haigus, millega ma võitlen iga päev. Ja sa ütled, et see on jube haljakas? Vau!"