"Töötan juba mõnda aega Ida-Tallinna keskhaigla erinevate kooronaosakondade vahel. Sealt tuleb väga palju analüüse, mida on vaja viia laborisse. Mina olen see inimene, kes on seal osakondade vahel. Või toon patsientide riideid, kes saavad koju," kirjeldab Laas veidi uut töökohta.

Laas ütles, et tema abikaasa töötab Ida-Tallinna Keskhaiglas õendusjuhina ning ehkki ta on praegu lapsega kodus, uuris ta kolleegidelt, kas neil on abi vaja, ning nagu näha oligi vaja nn jooksupoissi. Muusik tunnistab, et tema ja ta bändikaaslane Joonas Mattias Sarapuu käivad haiglas tööl 20 tundi nädalas.

Kui Grete Lõbu küsis Laasilt, kas ta on nüüd üks neist, keda haiglasse oodatakse, vastas muusik: "Ei. Õdesid on endiselt puudu. Ma ei ole isegi hooldaja, vaid osakonna abiline. Sinna on kogu aeg vaja juurde professionaalset personali, sest tööd on aina rohkem. Tänagi avatakse üks uus lisaosakond."

Silver tunnistas, et haiglapersonalil on väga palju tööd, kuid teda võeti väga soojalt vastu. Muu hulgas tunnistab ta, et pole varem elus teinudki tööd niimoodi, et on lausa ametlikult vormistatud. "Alati kui on ühine vaenlane, siis see ühendab inimesi. Muidugi on raske ja väsitav, sest kogu aeg on selline tamp taga," lisab ta.

Lõbu uuris Laasilt ka seda, et kas ta ei karda nakatuda koroonasse, mispeale Silver vastas: "Seal majas on kõik nii läbi mõeldud. Ma arvan, et tõenäosus haigust mujalt saada on suurem."

Muu hulgas tunnistas Laas, et haiglas töötades on tal tekkinud mõte, et ehk peaks midagi muud õppima ja omandama. "Eriti õhtuti tekivad mõtted, et kas nüüd ongi nii."