"Miks sa selle konto ikkagi tegid? Kas see on seotud mingisuguse võla maksmisega?" uurib Talivee Helenalt.

"Ma teadsin, et mul tuleb ühest asutusest arve suuruses 500-700 eurot. Aga ükspäev tuli arve hoopis 2000 eurot, mille pidin maksma kümne päeva jooksul. Siis ma veidi rääkisin, et nende viga ka, ning palusin selle summa teha inimlikuks. Minu õnneks läks see summa 600 peale. Aga kuna ma olen töötu, siis ma teadsin, et 2000 eurot ma Instagramis kohe kindlasti ei teeni," lausub Klaar.

"Mul oli enne ka mõttes liituda, sest Tanel tegi ka OnlyFansi ja paljud tuttavad samuti. Ilmselgelt mul oli huvi ka, palju ma seal raha kokku lükkaks," lisab tütarlaps.

"Ajalooline hetk - Helena on lõpuks OnlyFansis," kirjutas ta 5. veebruaril Instagramis.

"Mul on tegelikult ka pisike üllas eesmärk. Elu mängis sellised kaardid pihku, et hetkel ei ole võimalik käesolevate kaartidega seda sooritust võita, seega mul oleks vaja teie abi!" lausus Helena.

Ta lisas, et kui vajalik summa on koos, kas või poolgi sellest, siis annab ta teada, mis jama tema elus aset leidis. "Olgu, osad või kõik siit teavad, kui hullumeelne ma omadega olen, seega te ei pea sisus pettuma!"

OnlyFansiga on varasemalt liitunud ka tuntud nimed nagu Merylin Nau, Helen Kõpp, "Kallid kalorid" osaleja Helery Tõkke ja Viktoria Martinson.