"Armas Nelku (ma tean, et su isa kortsutab selle hüüdnime peale kulmu), täna on sinu sünnipäev! Mul on nii hea meel, et me oleme sinuga juba parajalt paksud ja parimates aastates, et me julgeme koos pea ees otse eetrisse hüpata, üksikule saarele minna või siis "Rannamaja" uues hooajas osaleda, kui see lõpuks tuleb! Olgu sul raju sünnipäeva teisipäev, mu Öölaps! Palju, palju õnne! Armastan ja imetlen!" kirjutas Marta Laan Instagramis.

TV3 teatas reedel, et Marta Laane ja Nele-Liis Vaiksoo juhitavas viimases "Duubel: Õhtune vahetus" saates on külalisteks ka nädala alguses saate juhtimisest kinga saanud Seidi Voogre ja Ada Marie Nelke.

Mis siis sai? "Duubli" saates võttis Seidi rolli sisse parukaga Marta Laan ning Adat etendas Liisa Pulk.

Ada ja Seidi mõlemad vaatasid seda saadet ning nende jaoks oli alatu, et seal heideti nalja Seidi kadunud isa ja neiu nahahaiguse üle. "Kui su nahahaigus ja surnud isa teevad teistele nalja... Aitäh TV3 "Duubel" ja Marta Laan," kirjutas Seidi sarkastiliselt Instagrami.

Lühikeses videos oli kajastatud, kuidas Marta Laan räägib beibeliku häälega, mängides Seidi Voogret, ja vihjab, et tema psoriaas oleks justkui isalt päritud.

Seidi lisas pisarsilmil: "See oli väga lame. Mina võin seda nalja teha. Terve mu nägu on nagu isa koopia. Thanks, dad (aitäh, isa - toim.). See on minu nali, mida mina teen. Aga teised, sellest kinni hakata? See ei ole okei. Ja psoriaas? See on haigus, millega ma võitlen iga päev. Ja sa ütled, et see on jube haljakas? Vau!"

Sellele järgnes suur pahameeletorm ning TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur oli sunnitud laupäeval asjaosalistelt avalikult vabandust paluma.

Muidu vaiki olnud näitleja Marta Laan avas hiljem oma suu Instagrami story'des, kus ta asjale pigem läbi huumoriprisma vaatab.
"Marta Laan is CANCELLED! (on tühistatud - toim.)", teatab näitleja oma kontol. Lisaks küsib saatejuhi tööd proovinud Laan, kas keegi tema jälgijatest teab, mis riigis ta ennast põlema saaks panna või leidub kuskil Tallinnas selle jaoks prügikast.

"Uuest nädalast on saadaval noolemäng Marta Laane pildiga! Kingi oma lastele või vanavanematele. Saadaval ka jõulusoodustus," naljatleb ta. Samuti lisas ta story'desse ka oma emaili, et tema vihkajad sinna oma kirju saaksid saata.