Silvia Ilves jagas Instagramis postitust, kus kaks hiirt peavad dialoogi. Üks küsib: kas lased end vaktsineerida? Teine vastu: oleneb inimkatsete tulemustest.

Enda arvates suure naljaga esinev Silvia Ilves lisab sinna juurde, et pilti tuleks huumoriga võtta ja ei maksa solvuda. "Nõnda, nagu ükski inimene, kellest paroodia tehakse, ei tohiks solvuda - seda tuleks võtta komplimendina," kirjutas ta.

Ei tea täpselt, keda Silvia parodeerimisega silmas pidas, aga viimane suurem teema selle ümber oli möödunud reedel Marta Laane etteaste tõsielutäht Seidi Voogrena ning Liisa Pulga rollisooritus Ada Marie Nelkena.

Ada ja Seidi mõlemad vaatasid seda saadet ning nende jaoks oli alatu, et seal heideti nalja Seidi kadunud isa ja neiu nahahaiguse üle. "Kui su nahahaigus ja surnud isa teevad teistele nalja. Aitäh TV3 "Duubel" ja Marta Laan," kirjutas Seidi sarkastiliselt Instagrami.

Lühikeses videos oli kajastatud, kuidas Marta Laan räägib beibeliku häälega, mängides Seidi Voogret, ja vihjab, et tema psoriaas oleks justkui isalt päritud.

Seidi lisas pisarsilmil: "See oli väga lame. Mina võin seda nalja teha. Terve mu nägu on nagu isa koopia. Thanks, dad. See on minu nali, mida mina teen. Aga teised, sellest kinni hakata? See ei ole okei. Ja psoriaas? See on haigus, millega ma võitlen iga päev. Ja sa ütled, et see on jube haljakas? Vau!"

TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur vabandas laupäeval Seidi ja teiste asjaosaliste ees, tunnistades, et naljaga mindi üle piiri.