"Kõige üllatavam oli politsei kõne, kust selgus, et tunnistaja väitel on Aivar Mäe käinud just minu seljas," rääkis Loorits-Kämbre. Naise sõnul pole ahistamist ja sellist episoodi olnudki.

Juuli Lille sõnul oli Lisanna kolleegina särav ja rõõmus noor inimene, kuid temal on süüdistustest oma teooria. "Kuna olen ka ise 21aastase lapse ema, olen näinud, millised on sellises vanuses inimesed – nad ongi veel natuke lapseohtu, tüdrukud korraldavad arutelusid ja mõtlevad skeeme, kuidas ühte või teist plaani läbi viia. Ma kardan, et ka see juhtum on ajendatud sellest, et ajakirjanik oli ühtasi tema sõbranna ja tõenäoliselt tehti mingisugune plaan. See tundus justkui tüdrukute kättemaksuna. Mingi konflikt nende vahel seal oli ja mõeldi kätte maksta. See on minu pakkumine."

Stuudios oli ka kehakeeleekspert Ülli Kukumägi, kes vaatas ja hindas videot peomeeleolus Mäest ja tema süüdistajast Lisanna Männilaanest, mis oli tehtud enne süüdistuste tegemist. "See on nagu osa flirtimismängust," kirjeldas ekspert nähtut. "Ma olen siin, vaata mind!"