Panseksuaalne (inimene, kelle seksuaalsed eelistused laienevad kõikidele sugudele ja orientatsioonidele) modell tunnistas, et kannatas minevikus ka enesetapumõtete all, kuna idee samasoolisest seksuaalsuhtest oli talle vastik, kirjutas DailyMail.

Cara, kes on olnud suhtes nt St Vincenti ja Ashley Bensoniga, nägi korrelatsiooni oma sügava depressiooni ning enda pidevalt muutuses olnud seksuaalsusega leppimises.

Modell ja näitleja tunnistas Gwyneth Paltrowle tema Goop taskuhäälingus, et konservatiivse kasvatuse tõttu oli ta nooruses küllaltki homofoobne. "Ma ei teadnud, mis see on ning üleskasvades ma ei märganud seda, ma ei teadnud, et ma olen homofoobne," avaldas ta.

"Idee samasoolisest suhtest, see oli mulle vastik. Ma ütlesin endale, et ma ei teeks ise kunagi midagi sellist," lisas ta.

Cara sõnas, et kuigi teda tõmbab nii meeste kui naiste poole, siis tema orientatsioon ja eelistused on pidevas muutuses. "Minus on ikka veel see osa, kus ma soovin, et oleksin hetero. See on väga keeruline."

Modell näeb end peale kõige ka veel androgüünsena ehk kellenagi, kes riietuselt ja välimuselt võib olla sooneutraalne. "Mulle meeldib naine olla, end riietada ja kõik see, aga mulle meeldib ka olla karm ja mänguline "mees". Mulle meeldib see voolavus, mis võimaldab mul inimesena eksisteerida," ütles ta.