Meghan Markle'i hea sõber ja raadiosaatejuht Gayle King tunnistab tänases raadiosaates, et intervjuu filmiti 16. veebruaril, enne kui Philip haiglasse viidi. Samas oleks olukord olnud hoopis teine, kui hertsog oleks lahkunud.

"Noh, nad olid selle intervjuu teinud juba enne, kui prints Philip haiglasse läks," ütles King. "Kui temaga oleks midagi juhtunud, hoidku jumal, poleks intervjuud sel konkreetsel hetkel tehtud. Kuid intervjuu tehti ja see kavandati enne, kui ta haiglasse läks. Kuid paljud inimesed on selle küsimuse tõstatanud."

Philip naasis teisipäeval koju Windsori lossi, olles saanud ravi infektsiooni vastu. Muu hulgas teostati talle ka südamelõikus.

Sussexi hertsogi ja hertsoginna otsust rääkida avalikult enda kogemusest kuningakojas ja kuninglikest rollidest taandumisest kommenteerib King järgmiselt: "Arvan, et Harry ja Meghan on mõlemad kolme aastaga nii palju läbi elanud ja nad on tõesti proovinud seda eraviisiliselt lahendada. Nad on tõesti proovinud abi saada ja miski pole töötanud."