Tartu ööklubisse Level minnes oli osalejatel auhinnarahana alles 3800 eurot. Seda raha sai kasutada klubis alkohoolsete jookide eest tasumiseks, aga hinnad olid tavahinnast kordades kõrgemad. Näiteks maksis üks pits kangemat alkoholi 200 eurot.

Pärast ööklubi lahkusid seltskonna juurest Kati ja Helery, kes haarasid mõlemad kaasa pudeli punast veini, mis maksid saates 765 eurot. Kokku joodi ära kolm pudelit ning auhinnaraha langes kolinal.

Saatejuht Erik Orgu väljendas kahetsust tüdrukute käitumise üle. "Olen pettunud. Ma ei oodanud seda neilt," tunnistas toitumisnõustaja.
Muidugi väljendub see kõik ka kalorites. Orgu sõnul algab "mul oli väga lõbus õhtu" umbes tuhandest kalorist.

Siiamaani ei ole avaldatud, kas ja kui palju auhinnarahast üldse alles on. Kui kõik osalejad oleksid suutnud ahvatlustele vastu panna, siis oleks alguses kaheksa ja hiljem seitsme osaleja vahel läinud jagamisele 5000 eurot.

Viimases episoodis toimus Orgu poolt korralik ülekuulamine, kus Kati ja Helery pidid selgitama, miks õhtu nii käest ära läks. Kati ei osanud kaine peaga vastust anda, sest purjakil olles on peas teised mõtted. Helery tahtis end vabana tunda, leida uut seltskonda ja lihtsalt kaamerate eest ära minna. Selleks jalutatigi pimedas Tartus, juues veini ja lihtsalt olles.

Orgu tunnistas, et inimestel on tavaks end pärast suurt pingutust premeerida, aga nädal ei ole tema arvates piisav aeg, mille järel pingutus oleks premeerimist väärt.

Aga seal asi ei lõppenud. Osalejate jaoks sai küll laager läbi, aga Orgu saatis nad kolmeks kuuks individuaalselt tema toitumiskava täitma. Alles pärast seda pidi selguma võitja.

Veel enne lahkumist otsisid osalejad kaalu välja ning vaatasid, kas nad on nädalaga ka midagi kaotanud. Selgus, et kõik olid lühikese ajaga kilo, kaks või kolm alla võtnud.

Nelja kuu pärast olid nad tagasi. Kõik, isegi varem lahkunud Jaak, järgisid sel ajal Orgu õpetusi ja toitumisprogrammi. Mitme inimese puhul oli juba visuaalselt näha, et nad olid kaalust alla võtnud. Eks libastumisi oli ka. Tarmo avaldas, et kahepäevasel Ahvenamaa kruiisil käies ei kontrollinud ta end rootsi lauas einestades just eriti palju. Aga koos pojaga teeb ta trenni ja käib ka jõusaalis.

Viimasel päeval olid kõik peale Jaagu kohal, kellel oli kerge palavik ning koroonaviiruse oht. Aga ta andis Orgule teada, et pärast saadet on ta veel 20 kilo alla võtnud, kaaludes nüüd 92,7 kilo.

Teele võttis sel perioodil alla kuus kilo ja need pole tagasi tulnud. Ade võttis nelja kuuga alla 17,5 kilo. Tarmo kaotas 11,2 kilo, Helery 8 kilo, Sidni 14,5 kilo, Nele 17,5 kilo ja Kati kaotas 9,5 kilo. Orgu on tulemustega väga rahul.

Terve laagris oldud nädala vältel suutsid osalejad auhinnaraha vähendada kümme korda ehk alles jäi vaid 510 eurot. Raha sai endale Nele, kes läks saatesse 139 kilosena ja kaotas Orgu toitumiskava järgides ligi 20 kilo. Orgu andis talle auhinnaraha üle sularahas ning kõik osalejad on nõus, et võitis õige inimene.

Eraldi tunnustuse osaliseks sai tugevalt emotsioonidega võidelnud Helery, kes sai kaalulangetuse tõttu lahti oma depressioonist. Selle eest ta kingiks sai V-spaa luksuspaketi.

Oma auhinna andis välja ka saates osalejaid aidanud holistilise toitumise nõustaja, kes tunnustas Teelet suure elumuutuse eest. Auhinnaks anti talle pääsmed kolmele erinevale teraapiale.