Daily Maili andmetel rääkis 19-aastane tudeng kohtule välja sellised asjad, mis võivad Pitti jätta seadusesilma ees väga halba valgusesse. Väidetavalt läksid Brad ja Maddox teineteisele kätega kallale 2016. aastal ning see oli ka üks peamisi põhjuseid, miks Angelina otsustas lahutuspaberid sisse anda.

Angelina Jolie oma poja Maddoxi ja tütre Zaharaga.

Maddox on läinud lausa nii kaugele, et ta tahab ametlikult oma perekonnanimest eemaldada isa nime ning jätkata ainult Jolie'ga. Allikate väitel kasutab ta juba praegu ainult ema perekonnanime, kuid tema soov on ka ametlikult muutus sisse viia.

Kuigi Jolie ise süüdistab Pitti kohtus koduvägivallas, siis Maddoxi nimemuutust ta ei poolda. Siiski on näitlejatar lõpuks valmis kohtule esitama asitõendeid, mis peaksid tõestama, et Pitt vägivallatses kodus.

Peale täisealise Maddoxi on paaril veel viis ühist last: Zahara (16), Pax (17), Shiloh (14) ja kaksikud Knox ja Vivienne (12). Kõik lapsed pole Bradi vastu pööranud ning Shiloh on teatanud, et tema sooviks just hoopis isaga elada.

Tundub, et Pitti ja Jolie tülid ei lahene lõplikult veel mitu aastat, sest alles selle aasta lõpus annavad kohtule ütlusi paari nooremad lapsed.