Korrakaitsjad sõnasid TMZ-le, et naine viidi Davidsoni kodust nende juurde aresti. Seal kuulati ta üle ning püüti välja selgitada, miks ka mehe Staten Islandis asuvasse korterisse sisse murdis.

Mootreddy olevat Davidsoni majja sisenenud neljapäeval avatud külguksest ja istunud kööki. Allikate sõnul oli üks koomiku pereliikmetest kodus, kuid meest ennast mitte. Kodus olnud pereliige helistas 911.

Politsei sõnul on Mootreddy sõnul tegu sama naisega, kes teisipäeval saatis laiali pressiteate, kus avaldas, et nad asutavad koos Davidsoniga produktsioonifirma ja et nad abiellusid.

Koomiku esindajad aga ütlevad, et Davidson ei tea, kes see naine on, ta ei ole temaga produktsioonifirmat asutanud ega kohe kindlasti ka mitte abiellunud. Tema esindajas ei ole praegu veel sissemurdmist kommenteerinud.

New Yorgi politsei esitas hiljem Mootreddyle mitu süüdistust, kaasa arvatud sissemurdmise, ahistamise ja jälitamise eest.

Pete Davidson on varasemalt suhtes olnud lauljanna Ariana Grandega. Nad said kokku mais 2018 ning juunis juba kihlusid. Abieluni asi ei jõudnud, sest nende suhe lõppes veel sama aasta oktoobris.

2019. aastal oli Davidson suhtes endast 20 aastat vanema Kate Beckinsale. Ka see suhe kestis vaid loetud kuud, sest veel samal aastal olid tema ja Margaret Qualley paar.