Stone meenutab läbimurdefilmi "Ürginstinkt" (1992) võtteid. "Pärast seda, kui me "Ürginstinkt" filmisime, kutsuti mind seda vaatama. Mitte üksinda, vaid koos lavastajaga, nagu ma esialgu arvasin, aga tuba oli täis agente ja advokaate, kellest enamikul polnud projektiga mingit pistmist," kirjutab Stone.

"Nii nägin esimest korda kaadrit oma vagiinast. Mulle öeldi, et teised inimesed ei näe midagi. "Mul on lihtsalt vaja, et sa võtaksid oma aluspüksid ära, kuna valge värv peegeldab valgust nii, et vaataja teab, et sul on aluspüksid jalas." Nii mulle seletati," kirjeldas Sharon olukorda.

Näitlejanna sõnul läks ta projektsioonikabiini juurde, lajatas režissöör Paul Verhoevenile vastu nägu, seejärel lahkus, läks auto juurde ja helistas oma advokaadile Marty Singerile.
63-aastane staar, kes selles 1992. aasta filmis mängis mõrvas kahtlustatavat Catherine Tramelli, tunnistab, et sel teemal on olnud palju spekulatsioone, ent ta kinnitab, et kõik muud tema vagiina näitamisega seotud jutud on jama ja väljamõeldis.

Pärast advokaadiga konsulteerimist otsustas Stone lõpuks Vanity Fairi väljavõtte kohaselt vastuolulise stseeni osas ettekirjutust mitte taotleda. "Miks? Sest see oli nii filmi kui ka tegelase jaoks õige ja kuna ma siiski tegin seda," rääkis Stone.