2. mail Suures saalis krimidraama "Inspektor tuleb". J. B. Priestley näidendi lavastab teatri kunstiline juht Filipp Loss. Saladuslik lugu, mis peidab endas arvukalt küsimusi. Paljudele neist peab vaataja ise leidma vastuse.

20. mail esietendub koguperelavastus "Alice", mis põhineb Lewis Carrolli tuntud lasteraamatul "Alice Imedemaal" ja selle lavastab Juliana Laikova. Sügav, peenetundeline ja liigutav lugu väikesest tüdrukust. Vaatajaid ootab põnev ja unustamatu seiklus tõelisel Imedemaal!

Kevadesse planeeritud esietendus "Tarkpea" Ostrovski näidendi "Pärast tarku palju, ette ei ühtegi" ainetel lükkub aga suvesse. Lavastus jõuab vaatajateni 19. augustil. Kerge, rütmiline ja veidi hullumeelne lavastus aitab vabaneda rõhuvatest emotsioonidest, juhtida tähelepanu eemale kriisidest ja loodetavasti saame selleks ajaks vabaks ka koroonaviirusest.

25. augustil näeb esietendust Vene Teatri väikeses saalis! Lavastus "Mrožek" põhineb poola näitekirjaniku Sławomir Mrożeki kahel ühevaatuselisel näidendil. Lavastajad Viktor Marvin ja Dmitri Kosjakov lähtuvad absurditeatri mängureeglitest ja püüavad tõestada, et parim ravim meeleheite vastu on - naer! Ja ei ole mõtet vaadata elule liiga tõsise pilguga.

29. juulist - 8. augustini kutsub Vene Teater vaatajaid nautima vabaõhuetendust "Eesti matus" Andrus Kivirähki näidendi põhjal. Seda eneseiroonilist, kohati valusalt naljakat ning samas nukra alatooniga lugu armastavad nii teatritegijad ise kui ka publik. Seepärast kutsub teater vaatajaid taas Viimsi vabaõhumuuseumisse, et nautida mere kaldal, vabas õhus, ajalooliste taluhoonete vahel seda kaasakiskuvat lugu Vene Teatri suurepärase näiteseltskonna esituses.

Piletid on juba müügis!

Info piletite vahetamise ja tagastamise kohta

Ärajäänud etendustele ostetud pileteid saab vahetada uue etenduse pileti või kinkekaardi vastu, soovi korral ostetakse piletid teatri kassas tagasi.

Teatri kassa on avatud E-R kell 11-19 , L-P on kassa suletud.

Piletite vahetamise või tagastamise sooviga (nii PDF-piletite kui ka Piletilevi ja Piletimaailma kassadest ostetud piletite) palume saata e-kiri meie kassasse aadressil kassa@veneteater.ee

Tooge kirjas välja oma pileti ID number ja täpsustage, kas soovite piletit vahetada või tagastada. Piletite tagastamise soovi korral lisage juurde ka oma pangakonto number.