Dieseli 10-aastane poeg Vincent Sinclair teeb sel suvel oma suure ekraani debüüdi, mängides oma isa tegelase Dominic Toretto nooremat versiooni.

TMZ kohaselt on poiss enda stseenid juba ära filminud ja tegi seda 2019. aasta lõpus. Aga filmivõtetes tekkis koroonaviiruse tõttu paus ning filmimise jätkamiseks tuli kohaneda uute tingimustega.

Praegu ei ole teada, kui palju poissi ekraanil näeb, aga alaealise lepingu kohaselt teenis ta päevas 1005 dollarit palka.

"Kiirete ja vihaste" üheksas film pole esimene kord, kui me oleme näinud väikest Dom Torettot. Ka seitsmendas filmis sai noort tegelast näha, aga siis mängis teda näitleja Alex McGee.

Lihtsatest tänavakiirendajatest ning teeröövlitest rahvusvahelisteks antikangelasteks tõusnud "Kiirete ja vihaste" filmifrantsiis tõmbab kahe filmi pärast oma tegemistele joone alla.

Deadlina ja Variety raporteerisid mõlemad oktoobris, et Justin Lin lavastab viimased kaks filmi, mis on järjekorras kümnes ja üheteistkümnes.

Frantšiisi üheksas filmi jõuab kinodesse sel aastal. See pidi juba sel aastal linastuma, aga paljude teiste filmide kombel lükkus see COVID-19 pärast 2021. aastasse.

Märulisaaga algas 2001. aastal filmiga "Kiired ja vihased", mille peaosas mängisid Vin Diesel, Michelle Rodriguez ja mõned aastad tagasi surnud Paul Walker. Sellele järgnes kaheksa otsest järge, üks kõrvalfilmi ning animasari.

Kõik filmid, kaasaarvatud viimane "Hobbs & Shaw", on kokku kasseerinud 5,7 miljardit dollarit. Kõige rohkem raha tõi sisse "Furios 7", mis teenis kinodes 1,5 miljardit.

Deadline'i sõnul räägivad viimased kaks filmi "suure loo", mis toob taas kokku frantšiisi tuumiktegelased.