Furoor sellest tõusis juba möödunud nädalavahetusel, kui Kylie sotsiaalmeedia täitus pahaste fännidega, kes ei mõistnud, miks 900 miljonit dollarit väärt naine lihtsalt oma meigikunstniku raviarveid täielikult ei katnud.

Nüüd selgitab Kylie oma Instagrami leheküljel, et hetkel, kui tema GoFundMe platvormil annetamas käis, oli kogumise eesmärgiks seatud 10 000 dollarit. "Kuna nad olid juba kogunud 6000 dollarit, siis ma lisasin juurde 5000, et nad saaks täis oma esialgse eesmärgi. Siis postitasin ma sellest oma Instagrami, et inimeste teadlikus kasvaks, kui kellelgi on veel võimalus või tahtmine annetada," kirjutab Kylie.

Ta lisab, et õnnetusse sattunud Samuel ei ole tema heaks enam mõnda aega töötanud ja neil ei ole personaalset sidet. Siiski oli ta tema avariist šokeeritud ja tahtis aidata. "Ma ei tea, kuidas juhtunu nii moonutatud sai, aga tema perekond on minuga ühendust võtnud läbi Arieli (Kylie praegune meigikunstnik - toim.) ja tänanud," kirjutab Kylie.

Kuna Samueli ravikulude katteks korraldatud annetuse ümber tekkis nii suur skandaal, siis on inimesed talle kogunud juba üle 100 000 dollari.