Bobby Brown Jr surm narkootikumide tõttu tekitas politsei jaoks mitmeid küsimusi ning nad hakkasid asja uurima. Nüüd ollakse juba nii kaugel, et asjasse on seotud ka prokurör, kirjutas TMZ.

Brown suri Percoseti ning kokaiini üledoosi tõttu. Uurijad said narkootikumidele pärast mehe lähikondlastega suheldes kiiresti jälile. Politsei sõnul segatakse neid narkootikume tihti fentanüüliga, mis on odav ja millest jääb kergesti sõltuvusse. Nii ka Bobbyga. Analüüs näitas, et tema kehas surma hetkel see narkootikum ka oli.

Dokumendid ja tõendid on praegu Los Angelese maakonna prokuröri käes ja nüüd peab vaatama, kas nad tegelevad sellega edasi, või antakse juhtum tagasi politseile, kes peab veel asitõendeid leidma. Praegusel hetkel aga kedagi vahistatud pole.

Uurijad on praeguseks rääkinud Bobby tüdruksõbra ja teiste sõpradega, kellega mees enne surma koos oli. Väidetavalt ei leitud 28-aastase mehe surnukeha juurest ei narkootikume ega nende tarbimiseks kasutatavaid vahendeid.

Bobby leiti surnuna oma kodust möödunud aasta novembris. Analüüs näitas, et tema kehas oli surma järel alkohol, kokaiin ja fentanüül. Tema surm loeti õnnetuseks.

Tegu on juba teise lapsega, kelle muusik Bobby Brown kaotas, ning samuti teine, kelle kehast leiti narkootikume. Bobbi Kristina võeti hingamisaparaadi küljest lahti pärast 2015. aastal vannis juhtunud õnnetust. Tema kehast leiti alkoholi ja kokaiini.

Laulja Whitney Houston suri 2012. aastal, uppudes oma kodu vannis. Kokaiini loeti surmale kaasa aidanud faktoriks.