Carol Maraj esitas nõude reedel New Yorgis asuvasse ülemkohtusse. "Talle sõideti surmavalt otsa 21. veebruaril 2021 autoga, mille roolis oli Charles Polevich, kui Hr Maraj jalutas mööda Long Islandi teed. Pärast Marajile otsa sõitmist lahkus Polevich sündmustkohalt ega pakkunud talle meditsiinilist abi," andis sotsiaalmeedias tehtud avalduses teada advokaat Ben Crump.

"Ta ei olnud vaid vastutustundetu ja hoolimatu, vaid huvitus rohkem põgenemisest ja peitmisest kui abi andmisest. Polevichi käitumine oli kriminaalne, arglik ning amoraalne. Me paneme ta Robert Maraji surmaga lõppenud tegude eest vastutama," lisas advokaat.

Polevichi esindaja avaldas vastusõna Billboardile: "Polevich on Maraji perekonnale saatnud kaastunde ning vabanduse. Kuigi tsiviilhagi ei tule üllatusena, siis ei ole kriminaalsüüdistustel selle juhtumiga mingit seost. Ei ole veel välja selgitatud, kas õnnetuses juhtus hooletusest või mis tasemel seda üldse seal oli. Nõutav summa on šokeeriv ning ei ole mitte mingil juhul mõistlik."

Nicki Minaji 64-aastane isa Robert Maraj suri 12. veebruari õhtul, saades autolt löögi. New Yorgi Nassau maakonna politsei ütles, et Maraji kõndis Roslyn Roadi ja Raff Avenue'i vahelisel teel reede õhtul kella 18.00 paiku, kui teda tabas möödasõitev sõiduk. Politsei sõnul põgenes autojuht sündmuskohalt.

Nicki Minaji isa viidi kriitilises seisundis piirkonna haiglasse, kus ta võitles viimase hingetõmbeni vigastustega.

Uue nädala kolmapäeval aga otsustas 70-aastane Charles Polevich end ise politseile üles anda ning käis kiirkorras kohtuniku ees, vahendas CBS. Teda süüdistatakse Marajile otsa sõitmises, mille järel ta autost väljus, vaatas maas surevat meest, läks aga siis autosse tagasi ja sõitis minema.

Nicki Minaj, kelle nimi oli varem Maraj, ei ole avalikult isa surma kommenteerinud. Küll aga ta ei ole varjanud, et on temast võõrandunud. Oma veebisaidil nimetab ta teda narkosõltlaseks, kellel on pikk ja vägivaldne ajalugu.

Nassau maakonna politsei sõnas, et nad kasutasid turvakaameraid, et Polevichi teekonda oma koju jälgida. 70-aastane mees peitis viga saanud auto garaaži. Seal peitis ta auto asjade alla ning hävitas ka mitmeid asitõendeid. See on ka üks mitmest süüdistusest, mis Polevichile nüüd esitatud on.

Kui Polevich poleks sündmuskohalt lahkunud, ei oleks talle tõenäoliselt süüdistusi esitatud.

Süüalune, kes elab enamus aastast Guamis, sai 250 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabaks, ning pidi ära andma ka passi.