"Ma ei tea, miks," tõdes Pragi, kes tunnistas, et teekonna eelviimasel päeval, kui oli veel 35 kilomeetrit käia, tundis ta, et nüüd aitab.

"Peterburi maanteel oli kõva ja jäine vastutuul, miinuskraadid ja see liiklus -- siis mõtlesin küll, et juba tahaks kohal olla. Aga üldiselt ei olnud selliseid väga raskeid momente."

Pragi kinnitas, et kõik 47 linna said läbi käidud ja midagi vahele ei jäänud. Samas tunnistas ta, et oli enne kõik linnad juba läbi käinud. "Ma olen Eestis palju ringi liikunud, reisinud ja rännanud ja olen sattunud kõikidesse linnadesse aegade jooksul."

29. jaanuaril käis Intan oma suurest rännakust rääkimas "Duubli" saates, kus Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu juhtisid saadet viimast korda. Seal avaldas Intan, et tal on kogu rännak juba kenasti planeeritud ja ööbimiskohtadele enda tulekustki teada antud.

"Pooled või isegi üle poolte on sõbrad ja tuttavad, kes üle Eesti laiali elavad," sõnas rännumees ja lisas, et teine pool on võhivõõrad.

Intan tuli ideele Eestimaa läbi rännata juba suvel. Ta teadis, et veebruaris-märtsis tal niikuinii erialast tööd pole ning talvine aeg sobib selle hullumeelse idee sooritamiseks küll. "Talvel on ju raskem," ütles erialalt vabakutseline pokkeridiiler.

Intan valmistus suureks vägitükiks korralikult ette. Nädal enne 1. veebruaril toimunud starti käis ta ajaviiteks oma kodukohas kõndimas. Täieliku varustusega kõndis ta natuke alla 20 kilomeetri ja seda keskmiselt kuus kilomeetrit tunnis.

Kogu Intani varustus koosnes viis-kuus kilo kaaluvast seljakotist, kus on kaasas vaid kõige hädavajalikum, nagu veepudel.