Hiljuti teatas kuningapere liige prints Harry Wall Street Journalile, et temast saab veebipõhise treenimise ja vaimse tervise ettevõtte BetterUp juht.

"Ma kavatsen aidata, et inimeste elusid mõjutada," rääkis 36-aastane Harry ajalehele ametist, mis sai ametlikult teatavaks täna. "Proaktiivne juhendamine pakub lõputuid võimalusi isiklikuks arenguks, teadlikkuse suurendamiseks ja igakülgseks paremaks eluks," nendib Harry.

Prints on varem avaldanud plaane tegeleda lähemalt vaimse tervise probleemidega ning tema naine Meghan Markle tunnistas sel kuul Oprah Winfrey'le, et mõtles suitsiidseid mõtteid kuninglikus perekonnas lõksus olles.

Harry ütles, et on isiklikult paar kuud kasutanud BetterUpi rakendust ja treenerit. Harrylt oodatakse, et ta panustab algatusse, sealhulgas tootestrateegia otsustesse ja heategevuslikku poolde ning toetaks avalikult vaimse tervisega seotud teemasid.

"Sealhulgas peaks Harry veetma aega ettevõtte San Francisco peakorteris, osaledes koosolekutel ja olles ettevõtte ürituste erikülaline," ütles hetkel taandunud tegevjuht Robichaux.