Jafril maalis 1600 ruutmeetrise taise kaheksa kuu jooksul Dubais mahajäetud hotelli ballisaalis. Ta plaanis selle müüa 70 osas, aga prantsuse krüptoärimees Andre Abdoune ostis terve töö. Selle hinna juures on tegu ajaloo ühe kalleima maaliga, mis on müüdud, kui selle autor on veel elus.

Jafri sõnas, et kogu summa läheb nüüd edasi organisatsioonidele nagu Dubai Cares, Unicef, Unesco ja the Global Gift Foundation, mis aitavad hädasolevaid lapsi riikides nagu Brasiilia, India, Indoneesia ja Lõuna-Aafrika.

Londonist pärit kunstnik soovis alguses kokku saada 22 miljonit naela, kuid teda üllatas, et summa kahekordistus. "Ma olen tõeliselt liigutatud, et selline asi juhtus - ühe õhtuga selline summa kokku saada," sõnas ta BBC-le.

Jafri alustas tööd üleskutsega lasta lastel saata talle pilte, kuidas nad end koroonaepideemia ajal tunnevad. Ta sai vastused üle 140 riigist, mida ta kasutas inspiratsioonina.

"Ma olin sügavalt meditatiivses seisus. Vaatasin läbi kõikide laste pildid - ma maalin alateadvusest, mis iganes seal peitub, see tuleb välja. Midagi polnud planeeritud. Ei olnud kavandeid. Ei olnud joonistusi," lisas ta.

Septembris kuulutas Guinnessi rekordite raamat selle suurimaks lõuendil olevaks kunstiteoseks.