Alates 18. veebruarist Viljandis filmivõtetel viibiv Austraalia näitleja Teresa Palmer osales mõni aeg tagasi USA jutusaates "The Kelly Clarkson Show", kus rääkis koos kaasnäitleja Sarah Wright Olseniga kirjutatud raamatust. Raamatus antakse nõu raseduse ajal ja selle järgselt tekkivate probleemide lahendamiseks.

Üks peatükk raamatus puudutab ka nurisünnitus, mille Palmer on ka ise läbi teinud. "Me tahtsime terve peatüki pühendada raseduse katkemisele, sest meil oli tunne, et paljudes raseduse raamatutes on see välja jäetud," rääkis Olsen. "See on teema, millest paljudel on raske kirjutada ja lugeda. Me tahtsime, et see seal sees oleks, sest protsendid selles osas on kõrged," ütles ta ja lisas, et enne raamatu kirjutamist ei olnud ta nurisünnitust kogenud, kuid see juhtus temaga selle ajal.

Kolme lapse ema ja neljandat ootav Teresa Palmer on samuti nurisünnitust kogenud. Näitlejanna tõi hea näitena Chrissy Teigeni, kes kolmandat last oodates pidi kogema raseduse katkemist. Palmeri sõnul aitab sama läbi kogenud naisi väga palju see, kuidas Teigen enda murest avalikult rääkis. See raamat püüab täita sama rolli.

"Minu jaoks oli see tähendusrikas ja oluline, et ta oli valmis oma lugu rääkima. Paljud inimesed tundsid end selle tõttu vähem üksi," sõnas ta.

"Me räägime peatükis ka pärast nurisünnitust rasedaks jäämisest. Sa tunned suurt ärevust. Iga kord arstile minnes muretsed, kas sa näed ikka südamelööke. Ma olen 14 nädalat rase (intervjuu filmimise ajal - toim) ja ikka loodan, kas lapsega on ikka kõik korras," jagas Palmer enda tundeid.

Austraalia näitleja Teresa Palmer, kes on tuntud filmidest nagu "Warm Bodies" ja "Hacksaw Ridge" ning draamasarjast "A Discovery of Witches", mängib noort ema, keda painab tema kaksikute vägivaldne surm.

Tegu on Mustoneni esimese ingliskeelse filmiga. Hyvärinen produtseerib filmi läbi Don Films ettevõtte. "See on tõsiselt õudne," sõnas Hyvärinen veebisaidile. "See on ka südantlõhestav ning samastust pakkuv lugu, mis tekitab vaatajates pingeid algusest lõpuni."

Variety kohaselt toimuvad filmivõtted nii Soomes kui Eestis ning algasid juba eile ja kestavad aprilli lõpuni. Film peaks olema saadaval aasta lõpus voogedastusplatvormil Shudder.

Teresa Palmer on koos teiste osatäitjatega ka juba Eestis. Näitlejanna postitas eile Instagrami pildi, kus ta valmistub rolliks. "Esimene päev Rachelina filmis "The Twin" minu lemmik Soome režissöörilt Taneli Mustonenilt," kiitis ta tegijaid. Palmer tõi välja, et kaheksakümnendate õudusfilmis on tõeliselt hirmutavad ja pöörased.

"Üks parimaid tegelaskujusid ükskõik, mis žanris, mida ma olen viimastel aastatel lugenud. Ikka näpistan end, et saan teda mängida," lisas ta.