"Olen kahel korral abielus olnud, mõlemal korral näitlejaga ning ma arvan, et me ei teinud head tööd konkurentsiga hakkama saamiseks. Või vähemalt ma ei teinud, kuna olen uhke inimene ja ei tahtnud end haavatavana näidata," rääkis Faris.

Faris oli aastatel 2004-2008 abielus Ben Indraga, kellega ta kohtus enda debüütifilmi "Lovers Lane" võtteplatsil, kui ta alustas oma karjääri. Aastatel 2009-2018 oli Faris abielus Chris Prattiga, kes liikus parasjagu telesarjadest suurte kassahitte juurde suurel ekraanil. Neil on ka ühine poeg Jack, kes on kaheksa-aastane.

"Igasugune vihje ametialasele konkurentsile, ma ei usu, et ma sellega hästi hakkama sain. Loodan, et olen sellest nüüdseks õppinud," soovib Faris.

Chris Pratt on nüüd abielus Arnold Schwarzeneggeri tütre Katherine'iga, kellega neil on koos ka üks laps. Faris on 2017. aastast suhtes operaator Michael Barrettiga.

Anna Farise taskuhäälingus oli tol korral külaliseks Gwyneth Paltrow, kes rääkis enda lahkuminekust Coldplay solistist Chris Martinist. Paltrow sõnas, et oma lapse isast lahkuminek oli valus ning lahutus oli viimane asi, mida ta oleks soovinud, kuid läbi selle ta õppis enda kohta palju ning leidis tänu selle enda ellu uue armastuse Brad Falchuki, kellega ta on nüüd abielus.