Chrissy Teigen oli Twitteris väga aktiivne ning kui ta langeski mõne postituse tõttu negatiivsuse laviini alla, siis ei jäänud kunagi vastust võlgu. Aga tuleb välja, et kuskilt jookseb ka tema jaoks piir ning teda ahistatakse ja solvatakse iga postituse järel, vahet pole, kas ta jagab retsepte, nalju või rääkides oma nurisünnitusest, siis oli aeg otsad kokku tõmmata.

"Ma julgustan teid teadmiseks võtma ja mitte unustama, et teie sõnad loevad. Ma olen olnud paljude, kahe jälgijaga rusikahoopide ohver, et tunnen end nüüd tõeliselt haavununa," kirjutas ta hüvastijätuks.

Ei ole üllatus, et see sama subkultuuri Twitteri jälgijad aitasid tal saada erinevaid teemasid jagades populaarsemate kasutajate sekka.

Reaktsioon tema lahkumisele jagunes kaheks. Ühel pool olid need, kes tundsid Teigeni lahkumise üle kurbust ja need, kes vihastasid kiusajate peale, ning teisel pool need samad kiusajad, kes tundsid võidujoovastust, et Teigeni nii kaugele ajasid. Nad olid nii õnnelikud, et suutsid Teigeni muuta niivõrd muserdunuks millegi osas, mis talle kunagi niivõrd palju rõõmu pakkus.

"On aeg hüvasti jätta. See ei teeni mind enam nii positiivselt kui mõjub negatiivselt ning ma arvan, et see ongi parim aeg lõpetada," säutsus Teigen.