Kuigi prints Albert selgitas, et ta mõistab survet, mis neile osaks sai, siis ta sellegipoolest rõhutab, et seda tüüpi vestlusi tuleks pidada perekonna ja lähedastega ning see kõik ei pea olema tegelikult laotatud avaliku sfääri ette.

"See natuke häiris mind," ütles ta Meghani ja Harry teleintervjuu kohta. "Ma saan teatud viisil aru, kust nad tulevad, kuid ma arvan, et see ei olnud sobiv foorum, kus selliseid arutelusid pidada."

Meghan ja Harry jagavad 22-kuust poega Archie't ja ootavad sel suvel oma teist last, tüdrukut. 2020. aasta jaanuaris teatasid nad, et kavatsevad tagasi astuda kuningliku perekonna liikmete rollidest.

BBC Yalda Hakimi küsimusele Harry kohta sõnas prints Albert, et soovib Sussexi hertsogile parimat. "Monarhia on keeruline maailm ja ma loodan, et tal on otsustusvõimet ja tarkust õigete valikute tegemiseks," ütles ta Harry kohta.

Oprah' intervjuu ajal ütles Meghan, et asutus vaikis ja keeldus abi pakkumast, kui ta vaimsete terviseprobleemide käes vaevles. Ta ütles ka Oprah'le, et kuningliku perekonna liige oli väljendanud muret selle üle, kui tume võib olla Archie nahavärv.