"Alustades oli 106 kilogrammi ja nüüd siis 85 kilogrammi," hõiskab Kardo oma Instagrami lehel ning on juurde lisanud tõestusmaterjaliks ka pildi oma kaalust. Mingit imenippi ta kaalulangetuseks ei vajanud, vaid ta on järginud Erik Orgu toitumiskava.

Mallukas andis septembri keskel teada, et plaanib abikaasast lahutada. "Me tegelesime kahjuks lihtsalt liiga piki aastaid mitte tülitsemisega, millest ma siin blogiski suure suuga rääkinud olen, aga ma ei saanud ise aru, et mitte tülitsemine tuleb lihtsalt meievaheliste teemade ignoreerimisest ja probleemide vältimisest. Ja nii juhtuski, et enne kui ma isegi aru sain, olid aastad möödas ja kõik need tunded hakkasid mul juba viiel erineval moel üle ääre ajama, nagu te ilmselt viimasel ajal siin blogist näinud ka olete. Ma käisin teraapias, sain oma üli paljudele küsimustele vastused ja nii see otsus sündis," selgitas Mallukas enda blogis ning Kardo nõudmisel palus selgitada, et lahutus on Malluka otsus.

Kardo ja Mariann abiellusid 2015. aasta suvel ja neil on koos kolm last - kuueaastane Mari Johanna, kolmeaastane Lende Liis ja aastane Marta Kene.

Praeguseks on Mallukas leidnud endale uue väljavalitu, kelle nime ta pole seni soovinud avalikustada.