"Beebi number kolm laeb," kirjutas Sandra lühidalt sotsiaalmeedias pildi juurde, millel hoiab kahe käega kasvavast kõhust kinni.

Sandra on suhtes ettevõtja Roone Roostiga, neil juba on kaks last. 2019. aastal antud intervjuus meenutasid noored, kuidas nad kokku said ja milline oli toidublogija esimene rasedus.

Sandra leidis oma tõelise elu armastuse spordiklubist, kus ta mõnda aega administraatorina töötas. "Eks ma käisin siis ka ise trennis, nii kolm-neli korda nädalas, ja miskipärast juhtus sedasi, et Roone sattus samuti siis trenni tegema," meenutab Sandra pea viie aasta tagust esmakohtumist.

"Mina alustasin Sandraga vestlust mitu korda, aga ta ei võtnud vedu," sõnab Roone. Ühel talveõhtul aga pakkus üks Sandra tuttav talle trennist küüti koju ja autojuhiks juhtus olema Roone. Ka siis ei pannud Sandra oma tulevast tähele, vaid lobises sõbraga. Möödus kaks kuud, kuni ühel päeval Roone kirjutas Facebookis Sandrale ja kutsus teda kohtingule. Sandra jättis vastamata. Roone ei jätnud aga jonni. Ta läks järgmisel päeval trenni ja võttis teema uuesti üles.

"Mina aga pööritasin silmi ja keerasin talle selja," kihistab Sandra naerda. Neiu tahtis veel vaba ja vallalise elu nautida, pealegi olid juba paljud mehed üritanud teda spordiklubis "ära sebida". Kuid Roone järjekindlus viis sihile – viimaks õnnestus ka esimene kohting.

"Ja see oli tõesti tore. Mulle meeldis Roone härrasmehelik käitumine," õhkab Sandra.

Ka Roone pole komplimentidega kitsi: "Sandra on kõige ilusam inimene maailmas – temas on sügav ja hingeline ilu, mis mind võlus. Ta on ehe, ilus ja naiselik."

Väga kaua aga ei saanud Sandra ja Roone kirglik romaan kesta, sest vähem kui pool aastat pärast tutvumist oli selge, et armastus on vilja kandnud ja oodata on perelisa.

"Laps ei olnud meil nii kiiresti plaanis, aga elu mängis ette sellise kaardi. Ja tuleb lihtsalt julgeda kõik need väljakutsed vastu võtta," lausub Roone. Ta võrdleb kujunenud olukorda enda hobi, langevarjuhüpetega: "Siis pead lõdvestuma ja lihtsalt naeratama, et hüpe õnnestuks. Kui oled pinges ja hakkad puiklema või rapsima, põhjustad rohkem vaeva. Elu viskab igasuguseid asju ette. Ma olin Sandras ära tundnud selle ainsa ja õige ja lapse tulek oli tegelikult äge."

Esimesena sündis paarile Adriana, kes on nüüd saab peagi viieaastaseks. Elisabethi ootele jäi Sandra siis, kui esiklaps oli vaevalt kaheksakuune.