Libe ja Juhkentali sõnul käsitletakse olulisi teemasid, kuid kindlasti mitte liiga tõsises võtmes. "Saates on teemad, millest inimesed räägivad ja mis on tavaliste inimeste jaoks olulised," ütles Libe. "Tuleb ka noppeid pehmematest teemadest, nagu popkultuur ja meelelahutus."

Varasemalt Vikerraadios hommikuprogrammi juhtinud Libe on rõõmus, et saab naasta raadiomajja ning Raadio 2-te. "Mulle väga meeldib raadiot teha ja praegu oli sobiv hetk, nii et mul on hea meel, et Kristo Rajasaare helistas ja pakkus seda mulle," rääkis Libe, kellel on TV3-s oma saade "Märgatud Eestis".

"Duubli" juurest Taavi Libe siiski päriselt ei lahku. "See, et minu ja Jürgeni juhitud reedene "Duubel" ei jätka, oli juba enne "Ōhtust vahetust" selge. Kevadhooajal jätkan "Duublis" reporterina, nagu olen ka "Ōhtuse vahetuse" ajal olnud," ütles Libe Kroonikale.

"Jürgeniga oli väga tore koos tegutseda, eriti kuna ideed olid ka sajaprotsendiliselt meie omad. Paljud vaatajad olid rōōmsad ja mōned ka vihased, nii et tasapaksu kulgemist ōnnestus vältida, mis ongi minu jaoks peamine," lisas ta.

Täpseid vallandamise põhjendusi Libe avada ei taha. "Ikka põhjendati, täpsed põhjendused jäägu ikka meie majja, aga küsimus oli saate arengus tervikuna," sõnas ta.

Eriprojekt lõppebki märtsi kuuga ning siis jätkavad saate juhtimist Mihkel Raud ja Liis Lusmägi.