"Panime ühe bändiga esimese loo veebikeskkonda Rada 7. Üks kommenteerijatest ütles, et jube hea lugu, aga laulja võiks kuuli pähe lasta. Sealt tuli mul see kartus, et ma ei julge avalikult laulda. Aga see on jällegi õppetund. Ma pole tänaseni üle saanud sellest," kirjeldab laulja.

3. augustil 2017 abiellus ta Gruusias Piret Järvisega. 4. augustil 2020 sündis neil tütar, kes sai nimeks Milli.

Piret, lähme korraks päris algusesse. Kuidas mäletad enda ja Egerti tutvumislugu ja mis on teile sellest enim meelde jäänud?

"Me saime tuttavaks 2013. aasta novembris Noortebändi poolfinaalide žüriis olles. Egert oli eelneval aastal selle võistluse oma bändiga Slippery Slope võitnud ja mina olin žüriisse kaasatud endise muusiku ja praeguse muusikasõbrana. Ma teadsin Egerti bändi (Egert on muuseas ka Slippery Slope'i laulja. – toim.) küll juba varasemast ajast ja tema teadis mind ka, aga tuttavad me polnud. Tol õhtul aga pidime ühiselt noori bände hindama ja nii algas ka meie tutvus. Põhiline oli see, et meil oli omavahel kohe algusest peale hästi paljust jutustada ja meil oli koheselt üksteise seltsis hästi põnev. Õnneks kestab see põnevus tänaseni," ütles Piret 2017. aastal Kroonikale.