Stigi sõnul sai ta ansambli Trafficuga laval aru, et midagi on pahasti. "Mul laval käis klõps, nagu keegi oleks lülitist välja lülitanud ja emotsiooni polnud, polnud halb ega hea olla, aga kedagi nagu polnud kohal," meenutas Rästa.

"Mäletan, et esimene koht, kuhu läksin, seal öeldi, et mine liigu vabas õhus ja looduses, ära hakka otsima ravimeid. Mõtlesin, et mine liigu ise ja sain mingil moel jaole oma asjadele, aga sain hiljem aru, et see esimene soovitus oli väga tähtis."

Muusik täheldas, et depressioon võib ka pärast esimest korda salakavalalt tagasi hiilida. "Isegi vabal ajal olin mõtetes kogu aeg tööl," tunnistas ta. "Pea ketras mõtteid, tegi ülesandeid ja ei olnud seda, et kell viis olen kodus ja perega, vaid üritasin oma muusikategemistes kuskile jõuda. Loodad, arvad, et mingi suur õnnestumine on nurga taga, kogu aeg on mingi ootamine ja ärevus. Aga kui keha on kogu aeg ärevuses, siis keha lülitab end välja," rääkis ta.

Nüüd on Stig enesega rahujalale jõudnud ning tema sõnul üks asi, mis tal vaimset tervist hoida aitab, on sport. "Viimasel ajal on päris tore ja tekib tahtmine minna. Kõige raskem on diivani pealt üles ja uksest välja saada, aga kui isegi väikese tiir ära teha, siis pärast on tunne väga hea," rääkis Rästa.