Süüdistused tärkasid hiljuti HBO neljaosalises dokumentaalsarjas "Farrow v Allen". Uues intervjuus, mis on salvestatud 2020. aastal, eitab Allen neid süüdistusi. Režissöör kutsub süüdistusi totrateks ja nimetab end täiesti süütuks, vahendas BBC.

Tegu on Woody Alleni esimese intervjuuga USA televisioonis 30 aasta jooksul ning see avaldati voogedastuskanalil Paramount Plus.

Farrow väitis, et Oscari-võitja ahistas teda 1992. aastal, kui oli vaid seitsme-aastane. "Ma mängisin mängurongiga ja mind rünnati seksuaalselt," ütles Farrow 2018. aasta intervjuus Gayle Kingile. "Seitsme-aastasena ütleksin ma, et ta katsus minu privaatosi."

Allen on neid süüdistusi alati eitanud. Need viisid ka politseuurimiseni, kuid ametlikku süüdistust ei esitatud.

"See on tobedus, aga ometi on sellest must plekk jäänud, ja neile ikka meeldib sellest kinni hoida, kui mitte arvamusest, et ma pilastasin Dylanit, siis võimalusest, et ma seda tegin," ütles Woody Allen.

"Ma ei ole oma elus Dylaniga teinud midagi sellist, mida saaks selliselt valesti tõlgendada," ütles režissöör ning lisas, et Dylani süüdistused tema vastu pole loogilised.

Allen ise arvab, et Dylani meelitati neid süüdistusi tegema režissööri endise partneri Mia Farrow poolt. Allen ise dokumentaalsarjas, mis lõppes 14. märtsil, kaasa ei teinud, kuid suure avaliku sure võttu pidu vastusõna andma.