See pilt ehib nüüd reprona Siim ja Kristi Kallase elutoa seina ning Kaja Kallas arvab, et pildil kujutatud noor daam on tema vanavanaema.

"Kuivõrd mu vanavanaemast pilte ei ole, aga daam pildil on väga sarnane mu vanaema Ritaga, siis kahtlustan, et selle pildi modell võis olla mu vanavanaema," sõnab Kaja Kallas.

Originaalteos jääb endiselt Eesti Kunstimuuseumi varade hulka, ent reproduktsiooni sellest võib igaüks oma koduseinale või kontorisse tellida. Repro mõõtudega 51 × 52 kuni 88 cm maksab e-poes 100 eurot. Eritellimus maalist selle originaalsuuruses on mõnevõrra kallim. „Suures formaadis reproduktsioonide hinnad jäävad 120-180 euro vahemikku, väiksemate hinnad 30-80 euro vahemikku. Maksimaalselt saab Eesti Kunstimuuseumis teosest printida reproduktsioone, kus töö lühem külg on 95 cm ja pikema külje mõõt kujuneb vastavalt teose proportsioonidele. Nii suuri reproduktsioone tehakse õlimaalidest, printides töö kvaliteetsele satiinlõuendikangale (350 g). Graafika puhul kasutame A1 formaadis graafikapaberit (310 g) ja enamasti jäävad graafikateoste reproduktsioonid A1 suuruse vahemikku,” vahendab Eesti Kunstimuuseumi kommunikatsioonispetsialist Iiris Viirpalu reprode tellimise võimalust.

Eritellimusena reproduktsioon valmib 1-2 nädala jooksul ning lisainfot saab https://kunstimuuseum.ekm.ee/reprode-tellimine/

Tore, et peaminister viitas palju soodsamale viisile saada ihaldatud taies seinale, mis näeb väga tõetruu välja.

Jaga
Kommentaarid