Sisuloojad teenivad enda raha läbi koostööde ja toodete reklaami sotsiaalmeedias. Mida mõjusam ja suurema jälgijaskonnaga sa oled, seda rohkem saad sina dikteerida kokkuleppe tingimusi. Paistab, et Instagramis 26 tuhande jälgijaga Ada ja 31 tuhande jälgijaga Seidi ongi omadega sealmaal, et saavad teatud diilidele ei öelda.

Nii Ada kui Seidi said koostööpakkumise LED-valgustite firmalt, kes pakkus neile endale 30 protsenti soodukat ja jälgijatele 10%. Seidi ignoreeris seda ja kustutas pakkumise ära.

Ühine pakkumine tuli aga McDonalds'i kiirtoiduketilt. "Nad tahtsid suurt kampaaniat ja reklaamklippe. Nii, et nad jagavad seda oma platvormidel pluss meie siis jagaksime oma kõikidel platvormidel ja nad tahtsid anda 400 eurot näkku. Ma reaalselt mõtlesin, kas te teete nalja. Ma saatsid neile summa, mis ma soovin ja keegi ei vastanud," rääkis Ada ja lisas, et tema Instagram on 400 eurot.

Peale selle avaldas Seidi, et kõige enam on ta raha teeninud Twixi kampaaniaga, mille eest talle maksti 2200 eurot. "Nad ise pakkusid ja ma ei hakanud midagi vastu ütlema. See oli täiesti alguses, kui ma hakkasin koostöö pakkumisi saama, ja ma ei osanudki midagi öelda," selgitas Seidi.