Jenner jättis teadmata ajaks hüvasti oma Beverly Hillsi koduga, seda vaatamata sellele, et tema turvameeskonda suurendati, vahendas TMZ.

Kendall võttis otsuse vastu pärast pühapäeval toimunud hirmutavat intsidenti, kui mees tungis öösel tema maa-alale ning tahtis alasti basseini ujuma minna. Nüüd tunneb modell, et tema kodu pole enam turvaline. Ta kolis koos turvameestega turvamajja, praegu pole teada, kas ta kavatseb maja ka maha müüa.

Hiljuti kehtestati lähenemiskeeld Kendalli suhtes ühele mehele, kes kohaliku politsei sõnul oli Los Angelesse reisinud eesmärgiga osta illegaalne relv ning sellega Kendall maha lasta.

See mees on praegu psühhiaatriakliinikus testimisel, kuid võib peagi vabaks saada. Kuigi politsei arreteeris pühapäevase sissetungija, on ta juba vabaduses.

2018. aastal pidi Kendall tegelema jälitajaga, kes kahel korral tema koju sisse murdis. Modell sai hiljem tema vastu lähenemiskeelu.

Meeles tuleb pidada ka asjaolu, et ta kolis oma praegusesse elamisse 2017. aastal, kui otsustas mitme hirmutava intsidendi, sealhulgas sissemurdmise tõttu müüa oma WeHo kodu.

Viimaste aastate intsidendid on Kendalliga juhtunud vaatamata sellele, et naabruskonda, kus ta elab, peetakse linna üheks turvalisemaks.