Algselt oli plaanis Tanel Mustoneni õudusfilmi filmida nii Soomes kui Eestis, aga kuna kahe riigi vahel reisimine on koroonaepideemia suuresti peatatud, siis filmitakse see vaid siinmail.

Kuigi filmi teevad valmis enamasti soomlased, eestlased on siin pigem tehniline personal, siis on produtsendi sõnul siin filmimiseks väga hea põhjus. "Eestis filmitakse, sest Don Filmsi (peaprodutsent) varasemad kogemused Eestis filmimisest on head ning Eesti raha tagastus toetus on märkmisväärne osa filmi rahastusest," ütles Mika Pajunen.

Raha tagastus on Eesti filmi instituudi poolt pakutav võimalus tagastada kolmandik filmile kuluvatest väljaminekutest, mis on Eestis tehtud.

Sama süsteem käivitus ka kaks suve tagasi Christopher Nolani põneviku "Tenet" filmimisel. Nolan kulutas Eesti võtete ajal 16 miljonit dollarit ja sai sellest kolmandiku tagasi. Kuna summa oli suurem kui EFI aasta eelarve, siis saadi valitsuselt erakorraline rahasüst.

Praegu Viljandimaal toimuvad võtted, mis liiguvad peagi Tallinna, on hetkel pausil, kuna võttemeeskonna seast leiti COVID-19 positiivne.