30-aastane Chet jagas füüsilise aktsiooni lõpptulemust. Videost on selgelt näha, kuidas veri mööda Cheti vasakut näopoolt alla jookseb, vahendas The Sun.

TMZ postitas 8. jaanuaril Cheti Texases asuvas kodus toimunud interaktsiooni enda Instagrami lehele. Seal on näha, kuidas Chet süüdistab enda ekskallimat Kianat tema ähvardamises.

Videos on näha, kuidas Chet kõnnib naisele järele ja küsib: "Kas sa ähvardasid mind noaga?" Naine aga rebis siis telefoni käest ja sellega lõppes esimene salvestus.

Teises videos osutab Chet enda peale, mis jookseb verd. "See l**a just ründas mind noaga," ütles mees kaamerale.

"Ei rünnanud," vastas naine ning kõndis mööda maja ringi, küsides, kas keegi nägi seda rünnakut. "Sina lükkasid mind," karjus Kiana, mille peale Chet naerma hakkas.

"Nüüd sa püüad ohvrit mängida. Vau, vau, ta ründas mind noaga!" kordas Chet taas.

Kolmandas klipis selgitas mees nende mürgise suhte põhjuseid. "Ta on pahane, sest ta jäi varastamisega vahele. Minu raha varastamisega. Varastades minu krediitkaardid, mille eest maksis oma üüri, ja muu selline p**k," rääkis Chet.

Jaanuaris andis Kiana sisse avalduse Cheti vastu saada lähenemiskeeld, väites, et mees oli tema vastu ajavahemikul oktoober 2020 ja jaanuaris 2021 vägivaldne.

Pahane ekskallim tõi välja intsidendi New Orleansis, kus Chet filmis sarja "Your Honor". Kiana väitis, et Tom Hanksi ja Rita Wilsoni poeg haaras tal randmetest ja viskas ta üle toa, kui ta püüdis elamisest lahkuda.

Chet on seda eitanud, väites, et polnud teadlik, et Kiana lähenemiskeeldu taotles.