Tuuli ja Arbo uus saade "Tuuli Roosma mees" räägib sellest, kuidas keegi võib elada kellegi teise varjus. Ning, nagu Tuuli rõhutas, üllatas teda väga, et Arbo seda tunneb. "Ja mina olen see suur puu, kes enda taga olevat liblekest ei märka," sõnas Tuuli.

Kogu saade oli Arbo idee, see on tema lugu. Ta näeb end Tuuli elus justkui kõrvalise tegelasena, keegi, kelle lugu on ka rääkimist väärt. "Tuuli kasutas head märksõnda libleke. Lible, Paunvere kellamees, ta on kõrvaline tegelane, kellel on ka oma lugu. Ja alkoholis, ärevus ja isiksushäired, need vajavad ju rääkimist ja paljastamist," sõnas Arbo.

"Ma olen aastate jooksul aru saanud, et ei ole põnevamaid teemasid kui inimene ise koos oma täiesti arusaamatu ja hoomamatu sisemaailmaga," rääkis Roosma. "Ja seda teemat on lihtsam läbi iseenda käsitleda, sest esiteks sa tunned iseennast, oled mingid probleemid läbi tunnetanud ja teiseks, kui sa oled dokumentalist, siis paratamatult hakkad armastama oma tegelasi ja tunned neile kaasa, aga kohati pead tooma ekraanile ka asju, mida portreeritav ise ei taha näidata."

"Ma juba tõstsin käe, et vastama hakata. Üks põhjus on selle saate tegemisel veel - kuivõrd meil endal pole aimu, mida öelda tahame, siis kõige parem on see avalikkuse ette paisata, siis teised inimesed ütlevad sulle, mida sellega mõtlesid," naljatles Tammiksaar.

Omamoodi teleperekonnana tuntud Tuuli ja Arbo koos oma lastega alustas oma elu suuremat kajastamist 2012. aastal Siberis olles. Sinna mindi tegema Arbo dokumentaali ja telesaade kohe ei olnudki plaanis. Aga kui see mõte tekkis, siis võeti sellest viimast.

Arbo suureks eeskujuks on "Simpsonite" animasarjast tuntud Homer Simpson, kelle elu ja olu hakkab igas episoodis justkui uuesti peale. Sama on ju ka Arbo endaga, kui muidu ta meedias tähelepanu ei saa, kui vaid uue perekonna reisisaatega.

Perekonna suur tuntus pole Tuulile ja Arbole probleemiks saanud. Kuigi läbi erinevate saadete jõuab televaatajateni suur osa nende isiklikust elust, siis Eesti väiksuse tõttu saavad nad rahulikult trammis ja poes edasi käia.

Küll aga tunnevad mõlemad, et nende lapsed võivad juba mõne aasta pärast vanematele etteheita, et nad ühiselt kaamera ette tõmmati, jättes neile tegelikult väga vähe otsustamisruumi. Tuuli tunneb, et kuna lapsed jõuavad teismeikka, siis on suurem tõenäosus, et nad elavad oma elu kui et nad lähevad perekonnaga ühiselt kuhugi järjekordset saadet tegema.

Kogenud teletegijana tunneb Tuuli, et kuigi viimased aasta aega on Eestis olnud masendav koroonaaeg, siis on meelelahutus siiski olulisel kohal. "Sõja aja ei maalita maale mitte sõjast, vaid kaunist loodusest," tõi ta täpse paralleeli.

Arbo tunnistas, et kuigi saate tegemiseks on materjale küllaga, siis on kõik enamus siiski stsenaariumi alusel.