Algselt pidi Cora roll filmis olema märksa suurem. Näiteks filmiti ka osa, kus pisike tüdruk laeva hukkumise ajal sureb. Samuti jäi välja stseen, kus ta Leonardo DiCaprioga joonistab ja kutsub teda hellitavalt onu Jackiks.

Alex on varasemates intervjuudes tunnistanud, et kuigi teda tuntakse siiani vahepeal "Titanicu" tõttu ära, siis tegelikuses ei teeninud ta rolli eest sisuliselt sentigi. Kuigi tüdruku roll oli küllaltki suur, maksti talle ikkagi taustanäitleja palka.

Pärast "Titanicut" palkas põhikoolis õppinud Alex endale agendi ning tema perekond investeeris palju aega tema karjääri. Kuigi lapsstaari tunti pidevalt tänaval ära ning pärast filmi esilinastust oli ta mõnda aega ka suur staar, ta rohkem suuri tööotsi ei saanud.

Alex tunnistab, et "Titanicu" fännidelt tuleb kirju siiani. Kassahitis tegid kaasa ka lapsstaari ema Kathryn ja tema noorem õde Rachel.

1999. aastal otsustas Alex oma karjäärile joone alla tõmmata, kuid näitlejapisik polnud temast kuhugi kadunud ja seitse aastat tagasi hakkas ta sellega jälle tõsisemalt tegelema. Ta kolis Los Angelesse, kuid siiani on ta karjäär piirdunud indie filmidega ning suuri rolle talle pole usaldatud.