Politsei sai kümneid kaebuseid Kaunases Žalgirise areenal aset leidnud ürituse kohta. Näiteks jäi inimestele silma, et keegi staaridest ei kandnud maske ning teineteisest ei hoitud ka turvalist distantsi. Kuigi korraldajad väitsid, et telepildist jäi vale mulje ning osalejaid testiti enne areenale lubamist, siis otsustas politsei ikkagi inimesi hooletuse tõttu trahvima hakata.

Suurejoonelise auhinnagala peaprodutsent Saulius Urbonavičius-Samas tunnistas Leedu Delfile, et tema soov oli korraldada suurejooneline šou, mida on televaatajatel huvitav vaadata ning seetõttu ta ei arvanud, et sellest nii suur skandaal tekib.

Hetkel on teada, et trahv on määratud juba kaheksale inimesele ning veel 12 kodanikku on saanud kutse politseijaoskonda vestlusele. Kuid kõik staarid ei tee koostööd ning mõned on nipsakalt öelnud võimudele, et nendega räägitakse ainult läbi mänedžeride ja advokaatide. Korraldajaid ähvardab 1500 kuni 6000 euro suurune trahv.

Tüdrukutebändi 69 Danguje liige Goda Alijeva paljastas, et ka temani on jõudnud kiri politseilt, kus on kirjas, et sellise rikkumise eest võib kodanikule määrata 500 kuni 1500 eurot trahvi. Kui tegemist on esimese rikkumisega, siis võib politsei vähendada trahviühikuid. "Me saame trahvi tööle minemise eest? Veidraim asi on see, et ma nõudsin, et mulle saadetaks informatsiooni selle kohta, milles mind süüdistatakse ja millist seadust ma olen rikkunud, kuid mulle on juba määratud trahv!" kirjutab lauljatar sotsiaalmeedias.

"Ma tahan rõhutada, et ma nõustuks kõigega, kui ma oleks midagi valesti teinud. Kuid kõik see tundub minu jaoks veider," lisas ta.