Näiteks värvis Kolk oma tumepruunid juuksed mitu tooni heledamaks ja seda koduste vahenditega. "Lihtsalt mina oma uue juuksevärviga ja minu maalidega. Mulle meeldib naturaalsem välimus aina rohkem ja rohkem," kirjutas Elisa foto juurde, kus ta ilma meigita poseerib.

Elisa ja Indreku suhe tuli avalikkuse ette juba 2019. aasta märtsis, kuid esimest korda eksponeeris lauljatar oma uut peigmeest Instagramis pool aastat hiljem.

Tuntud paar otsustas oma armuloost esimest korda rääkida täpselt aasta tagasi Kroonikale. "See oli 2018. aastal. Olime mõlemad samal hetkel Los Angeleses Beverly Hillsis. Tema oma sõprade, äripartnerite ja ennekõike poja tõttu, kes seal õpib. Seal ei viibi just palju eestlasi ja need, kes on, on enamasti üksteise olemasolust teadlikud. Ma ei saa öelda, et oleksin Indrekut isiklikult teadnud või tema tegevusest kuulnud," meenutas Elisa nende tutvumise lugu.

"Meil oli kohe lihtne teineteisega rääkida ükskõik millest. Kui suudad vestelda äsja kohatud inimesega kõigest, on see rabav. Indrek mõistiski, millest rääkisin, ja mina jäin teda esimesest hetkest kohe kuulama. See on suur väärtus, kui leiad inimese, kes sind mõistab," kirjeldas lauljatar nende suhet.