Reisijuht Kertu Bramanis ütles "Hommik Anuga" saates, et Jaapan on oma söögikultuuri poolest võrreldamatu. "Seal tõstetakse iga toiduaine eraldi altarile, serveeritakse eraldi väikese nõukese pealt," tõdes ta ja tõi välja, et kõige erilisemad asjad, mida ta on söönud, on tuunikala silmamuna ja kalaniisk. "Meie selliseid asju võib-olla ei sööks, aga jaapanlased oskavad seda serveerida kuldsel alusel."

Tuunikala silmamuna maitses tema sõnul just niiviisi, nagu see välja näeb. "Omaette katsumus oli seda juba pulkade otsa saada," mainis ta.

Riho lisas: "Kui ta midagi eksootilist näeb, siis ta tahab kohe proovida, mina olen pigem pealtvaataja." Ta kinnitas, et samas on nad mõlemad proovinud ka Jaapani kõige mürgisemat kala ehk fugut.