1127 ruutmeetril asuvas uhiuues majas on seitse magamistuba, seitse vanni ning ere, avatud panoraamvaade.

Majast leiab kõik ühele korralikule luksuselamisele vajalikud kellad ja viled - kokaköök, hommikusöögiruum, jahutatud veinikapp, klaveriala, meelelahutaja ruum ning kodukino.

Väljas leiab basseini, korvpalliväljaku, mitmed verandad istumiseks ja ühe voodiga külalistemaja.

Iseasi on turvalisus. Kendall Jenner pidi näiteks elukohta vahetama, kuna teda sageli tülitasid jälitajad, kes tema koju tungisid. Sellesama ohvriks on langenud ka tema noorem õde Kylie Jenner.

Olles möödunud pühapäeval modelli Kendall Jenneri koju tunginud ja alasti tema basseinis ujunud, lootis Shaquan King pärast vanglast vabanemist teise vägitüki korda saata. Teisipäeval tungis ta Kylie Jenneri koju, kus ta aga kiiresti vahistati, vahendab TMZ.

Neljapäeval kehtestati sissetungijale Kendalli suhtes ajutine lähenemiskeeld. Kohtudokumentides väidab Kendall, et King tungis tema koju pühapäeva hommikul, võttis riided seljast ja läks alasti ujuma. Modelli turvamehed pidasid mehe kinni, kutsusid politsei ja King arreteeriti.

King viibis vangistuses vaid kuus tundi ning juba poolteist päeva pärast vabastamist leidis ta tee Kylie Jenneri väravaga piiratud majani. Kaua ta seal ei tilbendanud, vaid arreteeriti taaskord, seekord kuritegeliku jälitamise eest.