Kuningakoja allikate sõnul plaanib endine näitleja Meghan Markle sünnitada tütre, kes peaks sündima suve hakul, enda ja prints Harry Montecito kodus. Tegu oleks esimese Briti kuningaperre kuuluva liikmega, kes sündinud USAs, vahendas Page Six.

Meghan soovis ka esimese lapse Archie Harrisoni sünnitada kodus - tol ajal talle koduks olnud Forgmore'i kindluses, kus talle pidi toeks olema vaid naistest koosnev ämmaemandate grupp.

Aga kui Archie sündimine hilines nädala, viidi Meghan Londonis asuvasse Portlandi erahaiglasse, kus ta 6. mail 2019 sünnitas pisipoja, lapse isa Harry tema kõrval.

"Meghan tahtis juba Archie kodus sünnitada, aga kõik ei lähe alati plaanipäraselt," ütles allikas. "Viimaks soovitasid arstid tal haiglasse minna ning Meghan hoolis siis vaid Archie turvalisusest."

Allikas lisas: "Aga tal on ilus kodu Californias, mis on tütre sünnitamiseks imeilus koht."

39-aastane Meghan ja 36-aastane Harry ostsid eelmisel aastal 14 miljoni dollari eest Montecitos asuva häärberi, pärast seda, kui nad olid kuningapere juurest lahkunud ning kolinud Californiasse.

Nad avaldasid mitmeid skandaale kaasa toonud intervjuus Oprah'le, et saavad seekord pisitütre vanemateks. Meghan näitas kaameratele ka kasvavat beebikõhtu. Sussexi hertsoginna ütles, et laps peaks sündima suvel, aga ei avaldanud täpset kuupäeva.

California osariigis Montecitos asuv häärber läks 2020. aasta augustis maksma 14 650 000 miljonit dollarit.

1734 ruutmeetril asuvas kodus on 16 magamistuba, üheksa vannituba, lisaks ka teemaja, kahe magamistoaga külalistemaja, bassein, tenniseväljak ning ka Oprah' intervjuus näidatud kanala. Selles 2003. aastal ehitatud Vahemere stiilis majas on veel ka kodukino, lift, mänguruum, märg ja kuiv saun, jõusaal, raamatukogu ja teised lisad.

Pärast Californiasse kolimist elas kolmeliikmeline pere ajutiselt filmimogul Tyler Perry Beverly Hillsi häärberis, kus Perry garanteeris neile ka hädavajaliku turvameeskonna. Mõni kuu hiljem kolis paar juba enda isiklikku, Montecitos asuvasse häärberisse. 2,8 hektaril asuv häärber kuulus Variety sõnul enne venelasest ärimehele Sergei Griškinile. Griškin ostis maja 2009. aastal 25,3 miljoni eest, mis tähendab, et Harry ja Meghan said 14,6 miljoniga hea sooduka.