43-aastane Kerli Dello rääkis Star FMi hommikuprogammis, et on Tinderis määranud otsitava vanuseks 35-49 ning enda distantsi võimalike meeskandidaatidega 70 kilomeetrit. "Jube palju soomlasi tuleb!" õhkas ta.

Kerli sõnas, et ta ei ole enda profiili lahtrisse suurt midagi kirjutanud, kuid on saanud juba üpris suure hulga klappe. "Ma tegin selle endale reede õhtul ja praeguseks on tütred kõik klapid üle vaadanud ja need heaks kiitnud," rääkis ta.

Kerli Dello on praeguseks saanud enda hinnangul 14 või 15 klappi, kuid kirjutanud on talle kuus. Ta rääkis, et tema on pigem see, kes ootab, et mehed talle kirjutaksid, sest ise ta suurt midagi kirjutada ei oska.

Avaliku elu tegelasena saab Kerli enamasti avasõnumiks: "Tere, kas sa oled see Kerli Dello?"

Kerli rääkis, et tegi endale Tinderi, kuna Pille Minev on talle selles osas pikalt peale käinud, aga ta nägi ka reede õhtul saadet, kus osalesid tema tuttavatest abielupaar, kes avaldas, et nad tutvusid internetis. Seda fakti Kerli ei teadnud. "Mõtlesin, et proovin ka. Sest vaadake, tegelikult on nii, et kui sa oled suhtes ja näed tänaval endale sümpaatset inimest, vaatad teda, flirdid temaga, siis see, et sa oled dieedil, ei tähenda, et sa ei või menüüd sirvida," rääkis ta.

Ta lisas: "Aga mina ei ole dieedil. Mina sirvin seda menüüd vasakule ja paremale, tellin roogasid. Kui ei maitse, saadan kööki tagasi. Tänapäeval on kõik menüüd kolinud internetti. Nii et muid kohti inimestega tutvumiseks pole."

Kokkusaamistele ei ole Kerli veel mõtlema hakanud, kuid tema jaoks on väga oluline kuulata inimese häält. "Et tal oleks selge diktsioon, et tal oleks madal hääl. Praegu ei saa ma seda üldse eristada," rääkis ta.

Tinderi puhul on Kerli arvates hea see, et igaüks saab valida, kelle ta paremale viipab ehk kellega ta sooviks lähemalt tutvuda. Alguses on vaid visuaalne pool see, mis meelitab, aga Kerli vaatab ka keskkonda, kus on pilt tehtud.

"Vasakule lähevad need, kes on palja ülakehaga spordisaalis peegli ees teinud kaheksa pilti ja need Tinderisse üles riputanud. See ei ole minu jaoks sümpaatne. Minu jaoks tundub, et see inimene on ehk liiga üksildane. See on puhtalt minu arvamus," rääkis Kerli Dello.

Kerli Dellol on endise abikaasaga, kellest ta läks lahku 2014. aastal, kaks tütart, Ketlin ja Gerri-Grete.

Ajakirjandustööd alustas ta Viru-R-Raadios (1995–2001), kust suundus TV1 spordiuudiste edastajaks (2001). Samast aastast töötas Kerli Dello Kuku Raadios uudistetoimetajana. Samuti töötas ta alates 2007. aastast ETV hommikuprogrammi "Terevisioon" uudistesaatejuhina.

2011. aasta suvest asendas ta puhkusel olnud "Aktuaalse kaamera" uudistesaatejuhte. 2014. aasta mais teatas Dello, et lõpetab töö "Terevisiooni" uudistesaatejuhina, ning siirdus tööle Eesti Kaitseväkke. Ta on korduvalt valitud ajakirja Nädal küsitlusel parimate uudisteedastajate hulka.

Õhtuleht kirjutas 2019. aastal, et Kerli Dello saab vanaemaks. Dello avaldas, et 24. mai 2019 on ajalooline, kuna just sel päeval saatis ta ellu järgmise lennu ajateenijaid ja tutvus oma esimese lapselapsega. Lapse soo jättis Dello mainimata. "Jah, Dellomutist sai VANAEMA! Uhkus ja armastus ajab rinna lõhki!" hõiskas ta.